.::SUPPLIES: APPLIQUE::.

as salam n hi!
seperti yang dijanjikan pada entry yang lepas2,
c2uk akan jual applique bermula sekarang!! hoho
dah lama siap potong semua ni
tapi baru nak tayang, hihi
layan~


ROYAL ROSE (2.8" X 2.6")
50 PCS -RM30
*harga tidak termasuk kos pos
*warna: hitam, merah, puprle gelap, oren, kuning, putih, pink terang, purple muda, hijau muda, hijau gelap, kelabu, coklat gelap, krim, bitu muda, biru gelap.
*warna dalam gambar mungkin berbeza daripada warna sebenar disebabkan pencahayaan.
*boleh juga request warna lain yang tiada dalam gambar =]


1 SET = 3 pcs/saiz
*small, medium, big


PRETTY POSIES
*small (1.125"h)
*medium (1.5"h)
*big (1.75"h)
50 SET (150pcs) = RM50
*harga tidak termasuk kos pos
*warna: hitam, merah, puprle gelap, oren, kuning, putih, pink terang, purple muda, hijau muda, hijau gelap, kelabu, coklat gelap, krim, bitu muda, biru gelap.
*warna dalam gambar mungkin berbeza daripada warna sebenar disebabkan pencahayaan.
*boleh juga request warna lain yang tiada dalam gambar =]

(my new watermark! )



MINI ROLLED ROSES (1.25")
50 PCS = RM12
*harga tidak termasuk kos pos
*warna: hitam, merah, puprle gelap, oren, kuning, putih, pink terang, purple muda, hijau muda, hijau gelap, kelabu, coklat gelap, krim, bitu muda, biru gelap.
*warna dalam gambar mungkin berbeza daripada warna sebenar disebabkan pencahayaan.
*boleh juga request warna lain yang tiada dalam gambar =]




MEDIUM ROLLED ROSES (1.75")
50PCS = RM18
*harga tidak termasuk kos pos
*warna: hitam, merah, puprle gelap, oren, kuning, putih, pink terang, purple muda, hijau muda, hijau gelap, kelabu, coklat gelap, krim, bitu muda, biru gelap.
*warna dalam gambar mungkin berbeza daripada warna sebenar disebabkan pencahayaan.
*boleh juga request warna lain yang tiada dalam gambar =]



kalau ada yang berkenan, boleh isi order form eh.. thanx n as salam

.::SUPPLIES:buttons::.

as salam n hi!
apa khabar orang2 chomey semua?
lama tak jenguk blog ni
c2uk cuti2 kejap, hihi
sampai je umah terus buka sampul dan jumpa tawanan2 kat bawah ni!!!
comel je semua!! geram!!
tapi nanti akan sampai lagi banyak butang tau
mungkin hujung bulan ni
alhamdulillah, booth yang c2uk join haru tu pun agak ok
insyaAllah, nanti c2uk join booth lain lak
terus sokong c2uk ok?
layan~



ROUND FLOWER BUTTON
RM4/20PCS



BIG ROUND BUTTON
RM0.50/1PC



STAR BUTTON
RM4/20PCS

suka tak?
geram tak? hihi
leh la isi order form eh?
oh ya! nak tanya, suka felt yg da siap packing x?
nanti boleh la emel bagi pandangan korang eh
thanx for reading!
oh ya! nak tau sal blog c2uk yang da bertukar ni?
tunggu next entry eh
as salam

.::WEDDING PILLOW::.

as salam n hi!
blog c2uk da berwajah bru!!
cantik x?? hihi
nanti dah selesai semua, 
c2uk akan bagitau siapa yang mencantikkan blog ni
sekarang jom layan semua ni dulu!!! =]












nanti jangan lupa jenguk barang2 c2uk kat karnival ne eh??
thanx =]

.::BORONG felt::.

as salam n hi!
update ringkas je
harga bagi borong felt:
10 keping - 49 keping = RM1.20 bg 1 keping
50 keping dan ke atas = RM1 bagi 1 keping

MENARIKNYA!!!!
warna leh pilih sendiri ea?
c2uk x tetapkan
thanx! =]

.::HAND BOUQUET cHomEy!::.

as salam n hi!
ada sape2 nak kahwin x?
harusla sume nak kahwin kan? hihi
kepada sume brides to be (B2B),
nanti nak kahwin ke, tunang ke, leh la order hand bouquet (HB)
daripada c2uk eh? hihi..
jom layan apa yang c2uk siapkan semalam =]


mini hand bouquet
sebiji camni
RM25.00
tak termausk postage
tambah lagi banyak hiasan/bunga/love
lagi tambah ye harga


mini rose.
guna bigshot 


pandangan atas


jom kawin? haha
mini HB sesuai untuk majlis akad nikah
leh request nak  camne n warna pe
salam sayang, c2uk
selamat pengantin baru!!! =]

.::stamp - koleksi::.

as salam n hi!
sebenarnya, dah lama c2uk beli stamps ni
da lupa bila, haha
tapi pernah guna 1 je
sayang nak guna! haha

BALLERINA STAMPS


FAIRY STAMPS


kat mana beli?
sorry, dah lupa,
mungkin leh tanya cik GOOGLE, hihi
thanx for reading =]

.::c2uk in REMAJA + KUIZ::.

as salam n hi!
orang chomey sume da beli REMAJA 1 JUN 2012 ke?
lau ye, sila belek muka surat 48 tuk maklumat lanjut
kalau belum beli, cepat2 beli 
untuk melariskan jualan REMAJA bulan ni, hihi
nak tau ape yang ada??
layan~


yang ni ye
ada gambar siti saleha kat depan ni haaa


separuh page je
tapi ok la
hepi da nh, hihi
tengok x yang merah tu?
ada kuiz bersama c2uk!
cepat join!!!!


page 48 eh?
senang nak cari nanti, hihi
thanx REMAJA!!
kalut tau c2uk g beli REMAJA, haha
thanx sudi baca
join kuiz ea nanti?
daaaaaaaaaaa

.::supplies : SUCTION CUP::.

as salam n hi!
kali ni c2uk  nak tayang suction cups kat orang2 chomey sume!


ngeee.. ini la family SUCTION CUPS!
RM5/10pcs
guna tuk pe?
leh gantung car signange kat kete
atau ape2 je n kay mana2 je yang lekat k??
leh tanya pak cik GOOGLE untuk keterangan lanjut, hiihi


kat laptop un boleh, huhuh
sampai sini dulu
jumpa di entry yang lain
thanx! =]

.::aRt::.

as salam n hi!
     sebut pasal art
macam2 ada an??
n memang seronok!!
x gitu? x gini?? hoho
kali ni c2uk nak share kawan c2uk nyer 'seni', hoho
sila tekan ini untuk ke sana...
da tengok x??
ada 4 video yang dia da berjaya hasilkan
he is one of my fren =]
enjoy!!!
next time c2uk update byk2 ag k? hoho


thanx
sayang sume! =]

.::POLYESTER FELT + MAGNET + CHOMEY::.

as salam n hi!!
lama x jenguk blog ni
sekarang ngah cuti panjang
alhamdulillah, da siap potong felt sume
n sorry, silap letak harga
act, harga tuk saiz A4 RM1.50 sahaja ye
c2uk da update post sblm ni =]

ni antara felt yang da siap potong ye..
maaf, hanya ada saiz A4 sahaja
 layan~


ngee.. grm kn tgk kaler bwh n atas ni??
siyes , geram sangat2!! hoho


antara itam n putih..
pasti ada kelabu, ngeee




grrr. sayang nak jual, hoho
FELT- semua saiz A4
RM1.50 each
beli10 keping dapat harga istimewa =]


THIN MAGNET- RM4/10pcs
nipis. sesuai dilekatkan di belakang gambar 
sangat cantik dan kemas. 
boleh dipotong menjadi kepingan yang lebih kecil
senang digunakan. tidak memerlukan gam
lekat je~ =]


THIN MAGNET
yang telah dipotong kecil
*fridge magnet


THIN MAGNET
*kad ucapan mini/nota
leh lekat kat peti sejuk atau almari besi 
atau
kat mana2 je, ngeee


MY NEW BABY~
sizzix bigshot!
weeehuuuu! finally I got this!
da lama sampai, tapi baru piblish, ngeee
leh la pre order sekarang until 7/6 ye =]


sekuntum mawar pink~ hihi
actually, bukan mawar,  hihi
ni guna bigshot
kena beli die/acuan lain2 ye




ni ros kuning
awesome! =]
sesuai dibuat brooch, applique tuk beg atau ape2 je
nanti c2uk jual k?
just isi order form
wait n buy! hihi


specky! hoho
ni da lma da, tahun lepas ag kot wat..
simpan lam kotak je
sekarang kakak da culik un, haha
suka ini! ngee =]

thanx sudi baca sampai bawah!
jangan lupa beli REMAJA jun 2012..
join kuiz bersama Chomeytou Kraf ok?
janji? haha =]
sayang sume..
as salam