.::BOSAN::.

as salam n hi!!!
lama betul tak jumpa kan? haha
almaklum la.. kelas sampai petang, penat bagai..
malam tadi lak ada Jamuan raya bersama Jabatan MRO..
penat sangat even bukan kelas c2uk yang organize majlis tu =]
nanti lain entry c2uk cerita

disebabkan tak tahu nak buat apa,
maka terhasillah entry yang sangat membosankan ni
sesuai dengan mood malam ni =.='

yeay! dapat cuti seminggu, bermula esok sampai Rabu minggu depan
disebabkan ada aktiviti kamsis (malam Ambang Kemerdekaan, Jamuan Raya dan Malam Kebudayaan),
maka dengan rasminya tak boleh balik T_T
sedihkan? hooh
tapi dah last sem kat sini, harap2 best la =]]]

oh ye! Ahad lepas, 26/8/2012
ada perjumpaan 1st untuk JPKK PSA bgi sesi JUN 2012
tapi ramai yang tak hadir sebab masing2 baru balik dari cuti raya
c2uk pergi la kan
dan orang 1st sampai sana, redah hujan bagai T_T

lepas ada cakap2 sikit ada lak sesi perkenalkan diri
c2uk duk sebelah senior JPKK, 
so, kena jadi JPKK 1st yang perkenalkan diri
dup dap dup dap jantung I, hoho
lama kan tak pergi meeting camtu

woohhoooo!!! c2uk dak MRO 1st yang jadi JPKK
ye la, bukan ramai pun MRO duk kamsis, 
c2uk je gedix duk kat dalam, haha (syok!)
lepas berkenalan, ada pemberitahuan pasal tugas kami
aduan masalah dan sebagainya

lepas 2.....
jeng3!!! ada jamuan makan2! hoho
macam2 makanan raya ada.. ada kek, biskut, tart
sangat heaven! haha
disebabkan masa agak lewat, dah larut malam
c2uk makan sikit je.. sebab nak balik bilik tido!!! hahaha
thanx kepada semua yang sangat baik!! 
then c2uk jumpa PUVI, jiran bilik masa sem 2
dia pun JPKK junior
kami cakap3 dan sangat best! hahaha
sebab ada kawan. mula2 segan sebab Puvi tak datang lagi, hoho
lepas jamuan, c2uk balik bilik TIDO! haahaa

*HARAP MAAF:
tak ada gambar sepanjang meeting + jamuan makan2
sebab c2uk penyegan sangat
kamaera dalam beg jadi hiasan je, haha
saya segan nak =.='

thanx 4 reading even entry ni sangat bosan
enjoy your HARI RAYA!
senang2 nanti share la gambar hari raya orang2 chomey semua dengan c2uk
dengan cerita raya sekali
cerita yang terpilih akan mendapat cenderahati, hohoo
jangan lupa emelkan kepada 
chomey2u@gmail.com

.::FAST BOWL_riuh raye bowling sem 3 #part 1::.

as salam n hi!
kali ni c2uk nak update sal aktiviti bulan puasa yang lepas..
bukan pasal raya ye ...
pada 13/8/2012 (ISNIN) lepas,
kami geng2 sem 3 pelajar MRO (JPP) telah menyertai 1 pertandingan boling...
cheeewah! cam pertandingan besar je
pertandingan ini diadakan untuk memenuhi tuntutan AS 101, Soft Skills punya module
di samping untuk mngeratkan ikatan ukhuwah antara kami semua
kali ni DAM 3C yang manage projek ni
pertandingan ni diadakan di Shalin's Bowling @Space U8, Shaha Alam..
dekat la jugak dengan Politeknik Shah Alam
senang2 bolehla pergi sana =]

disebabkan banyak sangat gambar, layan je la eh? =]
layan~~~

manager (baju pepel)



pembahagian lane
I got lane no. 9! =]





Welcome 2 Shalin's Bowling!!!
*baru je dibuka tahun ni



1 group, 1 rumah 


1 group 1  rumah




pakai kasut =)



1 Malaysia~






Cik Dil superb!!!


Tan



Siow


Ecah


Fikri Spec


Maziz



Wea


Hazim


Jeevan


Acap



Muaz




Perkim


my team!
*hi! I'm Maz! (baju pepel =])





Paie



Syamil







Faris



Fikri


sorry sebab panjang sangat =.='
banyak sangat gambar
jumpa lagi @ #part 2
thanx 4 reading! 

*sorry x de entry sal kraf =[
*pic credit to Othman
_sape2 perlukan photographer tuk wedding ke pape ke, bolehla hubungi Othman =]_