.:FELT BY PACK with FREE POSTAGE::.

AS SALAM N HI!!!!
c2uk ada berita HOT nak share ngan semua...!
c2uk akan felt by pack..
untuk kali ni, hanya 3 pek untuk setiap pakej..

A) 10 WARNA
- RM15 (FREE POSTAGE)
- WARNA SEPERTI DI BAWAH:
(warna mungkin berbeza disebabkan kesan cahaya)
- 3 PEK

B) 30 WARNA
- RM40 (FREE POSTAGE)
- WARNA SEPERTI DI BAWAH:
(warna mungkin berbeza disebabkan kesan cahaya)
- SETIAP WARNA = 3 TON
- 3 PEK

TERIMA KASIH..
CEPAT2 ISI ORDER FORM SEBELUM HABIS..

.::new!BARU!new::.

as salam n hi!!!
dah lama c2uk tak ambil tempahan
kali ni kawan kat hostel sudi tempah banyak2 daripada c2uk
alkisahnya sebab ada bagi brooch kat dia ari tu, ngeeee
dia beli banyak, so dapat harga borong =]
harga borong biasa 50 ke atas ye.. tq =]


ni free gift untuk dia...
hairclip design simple
biasa: RM1.50 (1)
RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]


mini heart brooch
biasa: RM1.50 (1)
borong: RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]




mini brooches
biasa: RM1.50 (1)
borong: RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]

thanx aliya! sebab sudi order
order lagi ye =]

kalau nak order, sila isi order form cepat2 ye
sementara c2uk ada kat umah =]

thanx for reading! =]
salam sayang dari c2uk =]

.::ALL in ONE::.

as salam n hi!!!!
penat sudah jari jemari menekan keyboard, hihi
 jom la layan gambar2 kat bawah ni..

ni hadiah untuk 1st buddy
sebab ambil kertas dapat nama kakak ni, ngeeee =]


mr. owl!!
hadiah daripada kawan..
ada sorang crafter bagi ngeee


untuk my buddy..
brooch..


lollipop!!
tak pandai buat, ni 1st time buat, hihi
simple dan kurang kemas, hihi


apa yang c2uk dapat..
ni yg 2nd
1st dapat jelly!! hoho


ni blueberry cheese tart!
sangat sedap! siyes!
nak order boleh hubungi beliau di http://kairulazman.blogspot.com


yummmmyyyyyy!!


mr. owl!!! 1st time buat nh
boleh digunakan sebagai keychain atau car charm =]


chomey!!!
da selamat bagi kat buddy! ngeeee.
buat masa kat hostel, kejap je =]


miss sunny!
agak rumit nak buat, tapi tak susah sangat
sayang sangat, simpan je, hihi
boleh buat keychain atua car charm atau bantal =]


weeeeeeeeeeee!!!!!


cutie!


madam sunny!! hihi
percaya atau tak, guna barang recycle kat sesetengah part nih, huhu
agak besar, sebesar baldi..
guna apa yang ada sebab kekurangan kemudahan, haha
dah selamat bagi kat buddy, hihi


domo kurus! ngeee

thanx pada semua yang order, yang sudi terima
yang tanya sama ada buat kelas atau tak,
jawapannya tak
insyaAllah, akan datang dengan D.I.Y tak lama lagi
tapi tak pasti lagi bila...
doakan kejayaan c2uk.. =]
tQ






.::dulu, kini dan selamanya::.

as salam n hi!!
jom layan gambar2 kat bawah ni =]


bantal ni dah lama
masa sem 1, tahun 2011 lagi, hihi
bantal hari jadi


yang ni buat masa bulan 10 tahun 2012
pertukaran hadiah antara buddies!!
*anak ayam


ngeeee. first time buat panda
sebab asyik dengar cite sal panda...
kecik je =], tapi comel!


both of them!!


domo nipis!!!
kaean tempah.. yang terbru gak


tempahan classmate masa sem 1 ag, ngeeee
nama dirahsiakan, hohoho

sory, kualiti gambar k.o sikit
pakai telefon je, ngeeee
thanx for reading! =]

.::kraf peram::.

as salam n hi!!!
kenapa tajuk pelik sangat eh??
sebabnya kraf da lama siap, 
gambar baru smepat tayang, hihi
ni pun sebab sedang bercuti!! seminggu jugak la cuti
dah macam2 kraf lam kepala nih =D
layan~


yippeeee!! c2uk sangat3 suka aircraft!!!
ni la rekaan aircraft terbaru! =]
yang ni jenis nipis,. =]
sangat cantik! hahaha =D


1st time buat kad raya guna felt
main hentam je gambar uh
alhamdulillah, menjadi, huhu
*maklumla, ni gambar masa raya
da dua bulan berlalu, huhu


keychain bentuk roller blade!!!
request daripada classmate a.k.a pelanggan setia nh, hoho
semoga dia suka, hihi
*bantal kat bawah uh dibuat daripada velboa
sangat lembut k =]


tak tahu nak buat design camne
hentam je la labu, hoho
hijau pekat lak uh
mencegah daripada cepat kotor, ngeeee...

Lumix sangat best!
gambar yang terhasil memang terrrrbaikkkkk
*promote, ngeee