.::MOUSTACHE style vs PROPS::.

as salam n hi!!
entry last untuk hari ini


brooch moustache!!!
sekarang makin jadi trend di mana2 je..
ni brooch ye dan harga RM1.50 je 1
jom dapatkannya banyak2 sebelum kehabisan stok =]


ops!! 1 lagi favourite cik CHOMEY kali ni!!
PROPS!!! jom tangkap gambar guna props ni semua? ngeee
sesiapa yang nak buat PHOTO BOOTH dan perlukan props, boleh tempah dengan c2uk ya
sesuai untuk wedding, pertunangan, graduation, untuk photoshoot, untuk meriahkan booth dan untuk ape2 pun sesuai
*yang ni kawan tempah untuk dia punya booth
boleh singgah ke booth beliau dan bergambar bersama props by CHOMEYtoU kraf k
thanx!


ni bahagian belakang


bahagian belakang
*spec profesor!


bunga ni sebenarnya untuk simpanan
tapi da menjelma jadi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TARA!!!


jadi props + card
kat belakang tu ada wish

terima kasih pu3 CHOMEY semua
sebab support CHOMEYtoU kraf
*dah hampir dua tahun umur say! ngeee

.::CHOMEY di sini::.

as salam n hi!
fuhhhhh.. ada lagi 1 entry untuk hari ini
ok, kali ni ada macam2 dalam entry ni
sila jamu mata ye


hp charm LOVE- sangat gebu ye mereka


ni TQ tags..
tempahan daripada kawan ntuk diberikan kepada pelanggan yang membeli PAD HERBA yang pernah cik CHOMEY uar-uarkan dulu
sesiapa beli pek COMBO - 3 jenis pad - akan dapat ni percuma bersama GOODIES BAG!
cepat dapatkannya di Stadium Shah Alam pada 24-25/12/2012


keychain LOVE gebu jugak! ngeee


auwww!! <3 these owl!!!
sangat2 cantik dan gebu ok
tak terdaya nak jahit banyak
alhamdulillah, mampu juga siapkan walaupun 2 je =]
cepat dapatkannya!!!


brooch rama-rama yang cute!


mini rose yang sangat mini, sangat chomey!


macam biasa, brooch 3 layers wajib ada =]


royal rose + bunga baru!

terima kasih sudi baca
jom ajak ramai2 follow blog cik CHOMEY n follow instagram chomeytoukraf

.::CAR CHARM GEBU vs MAGNETIC FRAME SLIM::.

AS SALAM n HI!!!
jumpa lagi cik CHOMEY kali ni
ops! car charm gebu?
magnetic frame slim?
yup!!! tak tipu
jom jamu mata
layan~

DESIGN 1


 DESIGN 2


DESIGN 3


DESIGN 4


DESIGN 5


MAGNETIC FRAME

boleh tampal kat peti sejuk atau kat mana2 yang boleh lekat guna magnet =]

percaya kan3???
haaa,. dorang gebu n slim la!! hoho
harga CAR CHARM RM15/pc - ada hiasa depan belakang tau
MAGNETIC FRAME RM10/pc

tak sempat nak jahit banyak..
sesiapa yang nak dapatkan semua ni, sila ke stadium Shah Alam pada 24 n 25/12/2012 nanti ye
maaf la, cik CHOMEY tak pasti apa yang berlaku di sana
yang pasti ada booth
terima kasih daun keladi =]

.::DI SEBALIK TABIR C2UK.::

AS SALAM n HI!
oh yeah!! alhamdulillah..
dalam rasa kurang rajin, penat, jemu tengok alat jahitan,
c2uk akhirnya berjaya menyiapkan beberapa kraf untuk dihantar kepada kawan c2uk
sebab c2uk akan join booth dia
walaupun rasa sedih terpaksa tolak tawaran untuk join beberapa booth,
harap2 kali ni banyak barang yang terjual..
amin =]

kali ni c2uk tayang beberapa gambar semasa menyiapkan kraf2 tersebut
layan~


jenuh tangan nak potong semua ni


butang chomey!!! macam gula2 dah
c2uk jarang hias guna butang
kali ni, guna sebanyak mungkin butang yang tersimpan, hihi


penat nak potong lebih daripada seratus

tak banyak yang nak ditayangkan
untuk mengikuti uodate terkini tentang CHOMEYtoU kraf, sila lah follow di INSTAGRAM (chomeytoukraf)

p/s: ramai yang bila emel atau sms panggil c2uk sebagai cik CHOMEY..
nak tukar nama jadi cik CHOMEY boleh kan? ngeeee

thanx for reading, thanx for everything =]

.::PRE ORDER - TRIBAL BLOUSE LONG SLEEVE::.

as salam n hi!
buat para gadis, wanita di luar sana,.
jom ramai2 order tribal blouse sekarang juga!
ops! ni yang pre order k

[PRE ORDER ITEMS] 
(50 Orang terawal akan mendapat BROOCH istimewa daripada c2uk) 
order & bayar selewatnya: hari selasa pada setiap minggu 
-(18/12/2012) 
-(25/12/2012) 
Item dijangka sampai: 1 minggu selepas tarikh akhir (jangkaan) 
Item dipos: beberapa selepas item sampai 
*Khas untuk sesiapa yang SABAR menunggu sahaja =]
 Harga tidak termasuk kos penghantaran: RM7 (Semenanjung) RM9 (Sabah & Sarawak) C
ara order: Emelkan nama, alamat, no. Telefon, kod dan warna item ke chomey2u@gmail.com ATAU isi borang pesanan di http://chomeytoukraf.blogspot.com/p/order-form.html 
*Beli pada harga borong dengan pembelian 20 pcs & ke atas 
..pilih, bayar & pakai!..


CODE : SL080625AP 
COLOR : GEOMETRY MIX 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL091109 (WHITE) 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL091110 (BLACK) 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL091112 (BLACK), ZL091111 (WHITE) 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL091112 (BLACK), ZL091111 (WHITE) 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL091617 
COLOR : YELLOW, WHITE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM37/pc



CODE : ZL091617 
COLOR : YELLOW, WHITE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
WHOLESALE PRICE : RM37/pc



CODE : ZL091617 
COLOR : YELLOW, WHITE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
WHOLESALE PRICE : RM37/pc



CODE: SL101909
COLOR: ANIMAL PRINT 
SIZE: FREE SIZE 
PRICE: RM37/pc



CODE : CL102212 (BLUE AZTEC),
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : CL102809 (GEOMETRY) 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM48/pc



CODE : CL110929 
COLOR : RED, COFFEE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : CL110929 
COLOR : RED, COFFEE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : CL110929 
COLOR : RED, COFFEE, BLUE 
SIZE : FREE SIZE 
PRICE : RM41/pc



CODE : ZL112723 
COLOR : BLACK 
SIZE: FREE SIZE 
PRICE : RM 45/pc



CODE: SL121018
COLOR: BLACK, WHITE 
SIZE: FREE SIZE
PRICE: RM 45/pc


*Sesuai digayakan bersama skirt atau jeans..
kos penghantaran: RM7 (Semenanjung)
     RM9 (Sabah & Sarawak)
Cara order: Emelkan nama, alamat, no. Telefon, kod dan warna item ke chomey2u@gmail.com ATAU isi borang pesanan di http://chomeytoukraf.blogspot.com/p/order-form.html
*Beli pada harga borong dengan pembelian 20 pcs & ke atas