.::VINTAGE SHAWL::.

ASSALAM & HI!

PRICE : RM22 (exclude postage)
(Pembelian borong dialu-alukan - 10 pcs ke atas)

Berminat?
Emelkan pilihan hati ke : chomey2u@gmail.com
Whatsapp / viber ke : 0143225916





.::TRIBAL & SARONG SHAWL::.

ASSALAM & HI!

PRICE : RM35 (exclude postage)
MATERIAL : COTTON
SIZE : 170 cm x 70 cm
(Pembelian borong dialu-alukan - 10 pcs ke atas)

Berminat?
Emelkan pilihan hati ke : chomey2u@gmail.com
Whatsapp / viber ke : 0143225916











.::PAISLEY CHIFFON::.

ASSALAM & HI!

PRICE : RM22 (exclude postage)
(Pembelian borong dialu-alukan - 10 pcs ke atas)

Berminat?
Emelkan pilihan hati ke : chomey2u@gmail.com
Whatsapp / viber ke : 0143225916




.::PADDLE POP WAVE SHAWL::.

ASSALAM & HI!

PRICE : RM22 (exclude postage)
(Pembelian borong dialu-alukan - 10 pcs ke atas)

Berminat?
Emelkan pilihan hati ke : chomey2u@gmail.com
Whatsapp / viber ke : 0143225916






.::TRIBAL BAWAL::.

ASSALAM & HI!

PRICE : RM25 (exclude postage)
(Pembelian borong dialu-alukan - 10 pcs ke atas)

Berminat?
Emelkan pilihan hati ke : chomey2u@gmail.com
Whatsapp / viber ke : 0143225916





.::YUYU ZULAIKHA geng CHOMEY!!!::.

Assalamualaikum & Hello!!!
apa khabar semua?
semoga sihat selalu ye =]

adkah kalian tahu bahawa chomeytou kraf mempunya button badge sendiri?
tahniah bagi yang dah tahu
bagi yang belum tahu, tidak mengapa..
kali ni Cik Chomey nak share tentang Karnival Karangkraf 2013
Cik Chomey pergi sana pada 2/2/2013
macam biasa, event tu sangat meriah ok
memang best pergi sana sebab dapat tangkap gambar banyak2, wiiihuuuuu!!
bagi sesiapa yang terlepas peluang, tidak mengapa
mungkin tahun depan ada lagi =D
ni entry ringkas sahaja..
untuk entry penuh, sila ke 


ni la rupa button badge tu ye
U all kan pu3 =]


masuk je kaki ke dalam Hijabista nyer booth, Cik Chomey nampak Yuyu Zulaikha!!!
terkejut amat sangat.
cepat2 panggil kawan sebab pergi dengan dorang kan


ikut gaya YUYU!!! *PEACE!

abaikan muka sebelah yang x ready tu.
nampak tak kat tudung YUYU?
yeah.. geng chomey!!

siapakah YUYU ZULAIKHA?
untuk mengenali beliau yang chomey ni, boleh la jenguk ke sini:

so apa lagi??
jom tempah banyak2..
jadi geng chomey sekarang!

asslamualaikum n thanx 




.::TWIN TONE SHAWL::.

Assalamualaikum & hi!
ni shawl tone kembar pulak.
harga tetap sama =]


Twin 01
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet


Twin 02
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet



Twin 03
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet



Twin 04
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet



Twin 05
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet



Twin 06
RM39 ( tidak termasuk kos penghantaran) 
ukuran 2m x 0.7 m 
material : chiffon jojet


.::TRIBAL & RIBBON SHAWL::.

Assalamualaikum n HI !!! 
entry yang lepas2 Cik Chomey dah update tentang Tribal Blouse kan
kali ni Cik Chomey akan update tentang Tribal Shawl..
harga insyaAllah sangat berpatutan =]


Tribal 01
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe


Tribal 02
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe



Tribal 03
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe



Ribbon 01
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe



Ribbon 02
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe



Tribal 04
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe



Tribal 05
RM39 (tidak termasuk kos penghantaran)
ukuran 1.8m x 0.5 m 
material : chiffon crepe


*untuk pembelian Borong adalah dari 10 pcs 7 ke atas
untuk pertanyaan atau pesanan, boleh isi order form, atau emel ke chomey2u@gmail.com atau pm  di Fb atau whatsapp/viber ke 014-3225916

terima kasih