.::Cantik dengan 1 calitan::.

PERFECT BEAUTE CREME (PBC)

Perfect Beaute Cream (PBC)
mekap muka 10 dalam 1
tak perlu :
- pelembab
- foundation
- concealer
- krim UV 
kerana semuanya ada dlm PBC!


1. sebagai concealer yang menutup kesan cela di wajah
2. sebagai foundation yang merupakan asas kepada solekan sempurna
3. sebagai bedak compact yang merupakan pelengkap kepada solekan kulit wajah
4. mempunyai SPF 30/PA++ yang melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
5. mencerahkan kulit
6. menyeragamkan tona kulit
7. melembapkan dan menganjalkan kulit
8. mempunyai bahan anti-penuaan dan anti-pengoksidaan
9. mengurangkan kedutan dan jeragat
10. tidak mudah luntur tapi dalam masa yang sama tidak menyebabkan kulit seperti tidak bernafas dan melekit


RM 96 (harga bukan ahli)
RM 80 (harga ahli)
sesiapa berminat sila buat tempahan segera.. 
beli 3 kotak RM240 ( automatik daftar ahli.)
 postage :rm7 semenanjung Malaysia, RM10 Sabah & Sarawak. POSLAJU
dijamin sampai esok =]


*apa yang penting, PBC ni bebas daripada bahan kimia. 
salah satu kandungannya ialah manggis. jangan bimbang, kulit anda selamat ye =].
PBC ni memang tak melekit. walaupun berpeluh, kulit tetap rasa macam biasa, licin, mekap pun tak mudah luntur.
kalau tak nak pakai bedak pun tak pe. sebab memang lawa dah mukaaaa
kakak siap tanya, "tak perlu pakai bedak la kan?"
sebabnya, kulit dah memang nampak flawless. cepat2 dapatkan ni!!

whatsapp 014-3225916 atau sms 019-9516897
wechat Id maziahhassan

.::A.B SERUM::.

Assalamualaikum n hello!!!!
semoga ceria je tiap2 hari eh
ok, siapa kat sini tak suka cantik??
confirm semua suka dan nak cantik, kan?
entry kali ni, cik Chomey nak share tentang produk baru Avail ni
apa nama dia?
nama penuh : A.B Series Apple Stem Cell Serum
nama panggilan : A.B Serum


inilah rupanya
harga : RM98/1 bottle
RM266/3 bottles
(hubungi saya untuk harga lagi murah)

A.B Series ni tak berwarna, tak berbau, cepat kering.
lepas pakai A.B Serum, sapukan Perfect  Beauty Creme kemudian oleskan lipstick Avail kat bibir.
gerenti tiada tandingannya!
oh ye! semuanya tanpa bahan kimia ye. jangan ragu-ragu untuk memakainya


antara kandungganya ialah
sel epal switzerland dan aloe vera.
memang sel epal Switzerland terkenal dengan khasiatnya untuk meremajakan kulit atau mengelakkan penuaan. (http://biocareer-applestemcell.blogspot.com/2011/01/biocareer-sel-stem-epal.html )
yang paling best adalah aloe vera
memang umum mengetahui bahawa aloe vera berperanan untuk melembapkan kulit
sebab itulah saya snagat menyarankan anda agar mencuba A.B Serum ni

*testimoni daripada mereka yang dah cuba. anda bila lagi?*

berupaya mengatasi masalah :
- kulit kering, kusam dan tidak bermaya
- kulit berkedut
- kulit berjeragat dan bertompok-tompok hitam
kulit berjerawat dan berminyak

produk ni akan meresap jauh ke dalam kulit dan merangsang kelahiran sel kulit yang baru.
sebab itulah ianya tidak mengelupas dan sangat best! cubalah!

*cik Chomey dah cuba produk ni. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu dah boleh nampak hasilnya. kulit cik Chomey memang tak sekata, teruk sangat. bukan tu je, siap kering dan berminyak lagi. asyik berjerawat je.
lepas guna A.B Series ni, kulit memang lembap sangat2!!! kulit pun tak mengelupas. jerawat yang baru nak muncul memang tak de peluang langsung. terus kecut. tapi jangan bimbang. parut tak muncul pun. tu yang paling best! tona kulit pun dah makin nak sekata. so, kena la teruskan lagi pakai*

whatsapp : 014-3225916
sms : 019-9516897
whatsapp ID maziahhassan

.::Giveaway - sponsor::.

Assalamualaikum n hai3!!!!
apa khabar semua?
lama betul tak menulis kat blog ni
banyak sangat benda nak share, tapi masa tak mengizinkan
kalau nak tahu perkembangan terkini chomeytou kraf, jemput follow instagram chomeytoukraf

siapa kat sini nak hadiah???
well, semua suka hadiah, kan?
untuk tahu lagi lanjut ye
giveaway ni kawan cik Chomey yang anjurkan
cik Chomey jadi penaja je.
cepat2 join sebelum 29/10/2013 ye
hadiah yang ditawarkan sangat3 la lumayannnnnnnn
jangan lupa join ye.

salam sayang, 
c2uk =]
*p/s: terima kasih sebab sudi baca
I love u all la!