.::c2uk dengan muka chomeynya!::.

as salam n hi!
fuyooo! lau baca tajuk, gempak wooo!!!
camni,
c2uk cuti sem lebih kurang sebulan lebih
so, cam serabut tengok blog tak terurus, tak tau nak jaga
so, cari3 orang yang boleh tolong cantikkan blog ni
ramai yang berbakat, tapi tak ramai yang free sekarang
cari lagi n c2uk jumpa akak rose!!
ni blog dia 


kemas je blog 
c2uk sangat2 suka dengan hasil kerja k. rose
dia sangat2 berbakat n c2uk boleh bagitau dia ape je yang c2uk nak
memang dalam kepala dah ada idea
nak buat macam ni, ada benda ni, warna ni
nanti, boleh suggest kat k. rose

nak tengok ape dia da buat ngan blog c2uk??


ni rupa blog c2uk yg dlu

tara!!! ni la rupa, wajah blog c2uk yang baru
*credit 2 k. rose 4 this pic =]


ni la rupanya..
ada kapal terbang lagi
thanx k. rose!!!


bee!!! impian ni, huhu

c2uk nak ala2 jahitan
terkasil la camni =]


header!!! ada kapalterbang!

c2uk dapat design untuk kad bisnes, logo.
sebab tu da ada logo lawa k sekarang, hoho

bukan setakat edit blog, hias semua
tapi k. rose juga bagi nasihat pasal blog kat c2uk
memang best la!
sekarang blog c2uk da cepat, x loading lama2,
senang kan??
c2uk suka sangat2
akhirnya, c2uk berjaya dapatkan blog impian!!! haha
so, ape lagi?? cepat2 emel k. rose untuk dapatkan blog impian orang2 chomey!!!!

ada banyak pakej yang boleh pilih,
kat bawah ni =]


c2uk pilih blogshop PREMIUM,
tapi ada beberapa item yang c2uk tukar
sebab c2uk tak sepenuh blogshop, kadang2 suka membebel, huhu
jadi item tersebut tukar kepada logo n kad bisnes
c2uk tambah perempuan kat buaian tu
jadi kena tambah la sikit

cepat2 emelkan kepada k. rose!!!!
confirm tak menyesal!!!
thanx =]

No comments: