.::Lace Handsocks, Pelengkap gaya::.

Assalamualaikum dan Hai!
Selamat Hari Raya Aidiladha =]
Maaf3, lama sangat menyepikan diri
Rindukan update daripada Cik Chomey?
Nanti jemput follow instagram ye.
http://instagram.com/chomeytoukraf

Alhamdulillah. Kali ni Cik Chomey ada sesutau yang kebaboom untuk semua

Lace Handsocks
RM12.00/pc (exclude postage)
9 inch/23 cm
sesuai untuk digayakan bersama Jubah, Baju kurung, Blouse & lain2
Material Cotton

*Borong : 20-40 pairs = RM9.00/pair
41 & above = RM7/pair


Code : LH 101
Colour : Orchid + Fuchsia


Code : LH 102
Colour : Black + Black


Code : LH 103
Colour : Brick Red + Dark Red


Code : LH 104
Colour : Yellow + Sweet Yellow


Code : LH 105
Colour : Brick Red + Red


Code : LH 106
Colour : Red + Red


Code : LH 107
Colour : Purple + Fuchsia


Code : LH 108
Colour : Plum + Violet


Code : LH 109
Colour : Brown + Brown


Code : LH 110
Colour : Dark Gray + Gray



Code : LH 111
Colour : Black + Black


Code : LH 112
Colour : Light Brown + Light Brown


Code : LH 113
Colour : Dark Red + Red


Code : LH 114
Colour : Black + Black


Code : LH 115
Colour : Light Yellow + Sweet Yellow


Code : LH 116
Colour : Orange + Melon


Code : LH 117
Colour : Dark BlueGreen + Green


Code : LH 118
Colour : Dark BlueGreen + Teal Blue


Code : LH 119
Colour : Dark Green + Muddy Green


Code : LH 120
Colour : Dark Red + Wild Strawberry


Code : LH 121
Colour : Lime Green + Spring Green

Whatsapp/Sms 012-2140493
atau emel chomey2u@gmail.com
untuk order.

Buat warga Shah Alam dan Bangi, boleh dapatkan lace handsocks di Butik Deqoya (http://instagram.com/deqoya) dan Butik Dewanie (http://instagram.com/dewanie/)

COD : area Puspakom Padang Jawa sahaja.

Terima Kasih

.::Ariana Rose::.

Assalamualaikum dan hai!
c2uk bukan nak review tentang drama Ariana Rose ye, hehe
tapi kali ni nak tayang ros yang baru mekar kat dalam rumah ni

ros ni boleh dijadikan brooch
dengan syarat, kena letak pin kat belakang
selain tu, boleh juga dijadikan applique
untuk tampal kat baju, tudung, bantal dan lain2

bagi pengantin, dan nak D.I.Y je baju pengantin,
sesuai sangat kalau borong ros ni banyak2
bukan sahaja mencantikkan lagi baju ala2 artis gitu,
bahkan boleh dijahit pada veil
sebab ros ni ringan je, lembut pulak tu
selain dpd jahit2, boleh juga tampal kat hantaran
dengan kata lain, boleh dijadikan hiasan

nak hias pelamin? 
pun bolehhhh
nak saiz besar, kecil, sederhana?
request je kat c2uk.
in shaa Allah, semua boleh =]


Ariana rose 3.5cm (brooch)
RM2.50/pc
*buy 4pcs, free 1pc


Ariana Rose small (brooch)
RM2.50/pc


Ariana Rose medium (brooch)
RM3/pc


Ariana Rose XXL
*pembelian borong sahaja
*min 10pcs


eh2! kemboja tersesat
yang ni belum siap sepenuhnya
sebesar tapak tangan
RM2.50/pc


kemboja mini
RM1/pc

untuk pembelian applique borong atau brooch borong, 
sila emelkan atau whatsapp kepada kami oermintaan anda :
chomey2u@gmail.com
012-2140493

untuk pembelian runcit,
sila gunakan cara yang sama

terima kasih
Assalamualaikum =]

.::Brooch Baru::.

Assalamualaikum dan Hai!
kali ni c2uk tampil dengan brooch baruuuuu
pastinya sangat3 comellll

semuanya berharga :
RM3/pc
RM5/2pcs

*untuk pembelian borong atau runcit, sila whatsapp/sms 012-2140493
atau emel :
chomey2u@gmail.com









jangan lupa, sertakan :
nama :
alamat :
no. telefon :
kod (cth : zahra 01) :
bil :

semasa membuat pesanan.
boleh juga isi order form ye.
tq =]
assalamualaikum

.::Floral Crown::.

Assalamualaikum dan hai!!!!
apa khabar warga chomey semua?
lama sangat rasanya tak update blog ni
tu la, kan dah cakap
follow la instagram chomeytoukraf , hehe

kali ni cik Chomey nak tayang Floral Crown chomey2 ni
apa benda tu?
Floral Crown ni kena pakai kat atas kepala
pakai shawl plain, ambil floral crown ni jadi hiasan
nampak lagi berseri2 dan manis =]

untuk warga pengantin, boleh pakai ni pengganti crown
nampak simple tapi menarik gituuuu

nak kasi flower girls, dayang2 pakai pun boleh
ramai sekarang pakai ni dengan shawl untuk photoshoot

floral crown yang cik Chomey buat ni adjustable tauuuu
boleh ijut saiz kepala
jangan bimbang kepala besar ke, kecil ke
semua boleh pakai
ada macam2 warna dan macam2 design


3 FC ni cik Chomey buat untuk 1 insta shop yang jual shawl
untuk photoshoot
boleh cari AnnisaScarf 
*maaf, lupa nama kedainya, hehe




setiap satu FC ni cik Chomey jual RM15.00/pc
beli lagi banyak, lagi murah
harga ni belum termasuk pos ye

untuk sebarang tempahan, boleh sms atau whatsapp
012-2140493
atau emel
chomey2u@gmail.com

p/s: berminat untuk menerima sponsor daripada chomeytoukraf?
emelkan sahaja ke : chomey2u@gmail.com

terima kasih sebab sudi baca
lain kali jumpa lagi
Assalamualaikum =]