.::saat magikal bersama lipice::.

as salam n hi!
SAAT MAGIKAL BERSAMA LIPICE??
mmmm.. ape ea??
bermula dari seorang kanak-kanak yang tak tau ape2
tak ambik tau sal penjagaan bibir
tak kisah tentang bibir kering..
pelembap bibir??
bagi bibir nampak cantik je la..
glamour g2!!! / ha ha

masuk sekolah menengah,
mula baca Bintang Kecil, YEZZ, REMAJA n lain2 lagi~
da besar la konon
tiba2, jumpa la iklan lipice
cam best je kan
k. Lisa lak uh jadi model
yakin giler ngan lipice
susah gak ea nak cari lipice masa dulu2?? huhu
lastly, jumpa kat farmasi..
pe lagi, terus beli r.
masa tu, ada yang LIPICE MANDARIN je


haha, bantai je la.. 
nak cuba la katakan
tak rugi beli ni
c2uk memang suka yang natural je
pakai yang ni memang bibir nampak natural n segar
bibir un da tak kering
nak cakap un yakin je..
lama gak guna yang ni
sekarang un stiil guna jenis yang sama
tak nak tukar la,...

tahun demi tahun,
tahun 2011, bulan Februari c2uk masuk contest lipice
mesej cinta tuk kawan,..
nak tau mesej pe yang c2uk atr??


ops!! click tuk lagi jelas ea??
alhamdulillah, c2uk  menang..
even tulis lam BM, dapat gak
bukan pe, rata2 yang join sume tulis lam BI
entah r, c2uk ase nak tulis lam BM, huhu
cuak gak r, bila hadiah tak smapai un
tak lama kemudian, cik posmen dtg umh
sampul kecik je
biasa besar gedebak (barang2 kraf, huhu)
bukak2 tengok surat daripada MENTHOLATUM,,.
erk, lam kepala duk fikir lipice
lepas baca isi surat uh, memang 'sudah terang lagi bersuluh',
c2uk dpt lipice!!!! haha
hepi sangat2!!
salu join contest susah nak menang


1 of them is mine!!
sejak dapat yang ini, c2uk cuba gak pakai..
tapi berkilau sangat la,
adik lak yang berkenan, huhu
kakak un berkenan gak
magik sungguh, sebab lipice,
 kitorang sama citarasa, haha

c2uk masuk lak poli
mmm,. jalan2 la kat watsons
tiba2 an, nampak ini!!!


eh2!! produk baru lipice ke??
masa tu bulan puasa
terus amik, lagi2 bentuk yang smart uh
ish! x tahan, huhu
esok, pegi kelas pakai yang ni
alamak!! kawan perasan lak
erk, pink sangat ke?? huhu
pakai kejap je..
last2 bagi kat adik , huhu
 nak tau x??
kalau pakai yang ni kena pakai ngan lipice fruity..
baru la nampak ummmppphhhh!
lau x, bibir nampak kering je
tak percaya??
cubalah!
guna jari pun boleh =]

satu hari uh, c2uk ngn kawan jalan2 la kan
tiba2 kawan kata dia suka lipice!
erk, kawan c2uk un suka lipice??
kebetulan,.
so, kitorang borak panjang lebar la sal lipice..
bagus kan?
lipice gak mengeratkan lagi hubungan kami =]

pernah ada orang cakap, orang cakap la kan
my smile is awesome!! ngeh3
(terperasan jap)
nak jugak??
boleh je, jangan lupa oleskan lipice sepanjang masa
lagi2 lau duk kat tempat ada aircond,
terdedah kepada cahaya matahari ke an
1 lagi, make sure lipice sentiasa ada lam beg k??

tu je kot daripada c2uk
'INGAT LIPICE, INGAT C2UK'
salam sayang,
as salam =]

.::diploma kejuruteraan penyenggaraan pesawat::.

as salam n hi!!
amboi, tajuk..
bukan main ag, haha
nak tahu sal kitorang x??
enjoy!!


inilah wajah2 ibu n ayah kitorang
da 6 bulan kitorang bersama
tapi sedih ase bila ada yang da bertukar poli
mmm, x panjang jodoh kita nampaknya
semoga berjaya di tempat baru n thanx!
kat belakan tu bangunan jabatan kitorang
+
cessna kesayangan =]


whoa!!! ini wajah2 happy dak2 tadika lps dpt sijil, haha
masa ni dowang gi 100 YEARS AVIATION kat Subang
x dpt join, ngeeeeeeeee
happy kan dowang??
we're a happy family (Barney n Friends =])
selamat menempuh sem baru guys!!!!!

thanx 4 reading n following me =]
meet you there!!
Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
=]

.::miss this blog::.

as salam n hi!!
whoa!!! dah lama sangat kan c2uk x update blog?? 
sorry sangat2..
dah lama x berkraf, x tau nak update ape kat blog
sempena 2011 yang dah nak tutup tirai, 
c2uk nak tayang kraf yang sempat c2uk siapkan 


thanx 2 my fren, ADLI cz sudi order ngn c2uk
bantal ni tuk someone special..
sorry sangat2 cz lambat siap, ngeeee


ni lak order kawan c2uk yang sorang ag.
nak kucing katanya, siap ada nama
nama terpaksa rahsia ea, hihi

thanx korang cz sudi order n percaya kat c2uk
friends forever..

thanx sudi baca n follow c2uk
as salam

p/s: camne wajah baru c2uk?? =]

.::GIVEAWAY::.

as salam n hi!!!!
emmm,. da masuk bulan Disember
25/12 nanti genaplah setahun c2uk wujud =]
so, c2uk igt nk wt GA..
da lama nak wat, tapi x smpt
skrg x tau nak pilih cmne..
sape nak???
mudah je, hiiiiiiii
juz komen bwh nh yg owg2 chomey nak
n LIKE ni je =]

tq..
nak tau pe yg anda akn mng???
hadiah leh request =]
tpi ada syrt2 trtntu la =]
amacam?? mnrik x?? heeeee
pe ag?? ajk sume join k??
tarikh tutup adalah sampai kul 10 pagi
4/12/11
bgi yang x de blog, leh komen page =]
tQ =]

.::W.A.R::.

as salam n hi!!!
haha!! i'm @ my home now!!!!
penyakit lama datang lagi!!!! 
homesick~
so, ni je la masa c2uk nak update blog, huhu
mmmm,..
c2uk nak citer sal kawan2 c2uk kt poli ea??
kawan2 kt skula tetap di hati k <3


wajah2 ceria anak2 Malaysia =]
kat Dataran Shah Alam,.
smabutan kemerdekaan peringkat negeri Selangor 



with Mida - pemasaran
n Syahirah - pemasaran


ngeeee~
cadbury with almond london =]
makan pagi weekend
makan kat taman kamsis smabil menghafal =]


perlawanan ragbi antara jabatan
"HOT TO GO!!"

sekian dulu dari c2uk =]
kena study lak
ada exam, ngeee~
eng math [ni la WAR, haha]
doakan c2uk =]
tQ =]

.::c2uk punya kraf::.

as salam n hi!!!
kali ni, c2uk nak tayang gambar2 tempahan owang2 chomey
gambar2 ni x sempat c2uk tayang sebelum ni
so, enjoy!!!
kebanyakannya dalam bulan 7 =]


ni bantal bentuk mortar board
sesuai tuk diberikan kepada kawan2 atau saudara


sepasang bantal bentuk kereta


bantal + hp case
tuan punyer bantal mortar board + bantal kereta + hp case
nh tempah sume nh tuk kawan2 dia 
cz dowg da konvo n da nak berpisah







sume tema adalah mengikut tuan punya barang2 nh


tuk adik c2uk..
nk bagi kat cikgu


ni un same


as requested







hati sape la bertaburan nh?? huhu








ni sume barang2 yang c2uk letak kat booth msa konvo
c2uk x join, just tumpang barang, huhu
thanx sume!!!
see u again!! =]]

.::interview::.

As salam n hi!!
ade owg2 chomey yg join interview esok x??
interview utk join MRO,
kejuruteraan penyenggaraan pesawat
lau ade, msti ngah trcari2 info sal interview kan??
btl x?? jgn bhong, huhu
bgi yg akn join interview sok, sila la tkn ini..

yg penting, yakin kat diri sendiri
lau lulus interview ni, leh la kita jumpa =]
igt!!
mula2 ada IQ test, rabun warna test then bwu interview
kos ni mmg syok!!!

k, sok c2uk ada exam technical drawing,
doakan c2uk lulus ea??
so, GUD LUCK  wt owg2 chomey sume =]
thanks 4 reading =]

.::HERE I am!!!!::.

As salam n hi!!
how are u??
harap sume owang chomay sihat yep??
fuhhh.. lama sangat x update blog ni..
dah berhabuk un, huhu
alhamdulillah, petang ni sangat lapang (ye la sangat)
so, c2uk update la blog ni,.
sebenaanya stress sangat2, huhu
maklum la da kembali jadi student =]
jom jenguk hidup c2uk beberapa bulan ni?? =]


ni gbr c2uk msa pembentabgan kelas BI
c2uk cakap sal felt craft + ada nyanyian, huhu
memang rezeki dorang la, dapat free craft, huhu
thanx wat dowang cz sudi dengar =]


ni la kitorang sume,.
MRO sesi JUN 2011, bersama lecturers BI
teka,. yg mne  c2uk?? hihi =D


ni sebahagian adik-beradik c2uk kat PSA
mmg x nysl msuk PSA=]

ops!! c2uk skrg belajar kat POLITEKNIK SHAH ALAM
sape2 nak jumpa leh la emel atau pm kat fb
sory, c2uk x aktif sangat lam wat kraf sekarang,.
tapi lau ada permintaan, InsyaAllah c2uk akan penuhi
salam sayang wat sume <3
doakan c2uk berjaya!!
as salam

.::SWAP project::.

as salam n hi!!
jom tgk pe c2uk bgi n pe c2uk dpt tuk swap project
my partner is k. sufia


ni tuk gantung kat pintu / dinding / mane2 je
fro c2uk wat k. sufia
alhamdulillah, k. sufia hepi bla dpt ni, huhu


ni from k. sufia tuk c2uk
siap ada nma c2uk agi, huhu
ayh g amik kt pjbt pos lps pos brg =]
ops!! thanx k. sufia tuk ini!! sgt2 cute la =]

smpai sni je n3 kali ni
c2uk smbung kms brg2 yep??
tQ =]