.::WoRDLeSS WeDNeSDaY::.

as salam n hi!
first time c2uk taip entry tajuk seperti di atas
ingat nak sambung yang berbuka puasa hari tu,
then sambung yang boling
nampaknya, ada lagi yang lebih penting

beberapa minit yang lalu, sekitar 0005
hari Rabu
c2uk dilantik jadi ketua aras
dengan kata lain, AJK kamsis
ape???!!!
arghhh!!
BIG surprise tau!
sebab ketua aras tu banyak sangat jawatan kan
kena calon yang baru
tapi kakak, saya ada exam selang 2 minggu (anggaran)
=.='

lama kot tak pegang jawatan
ok2, I'll try my best, hoho
ni sem last tinggal kat sini, mungkin kena sumbangkan something la kan
lagipun ari 2 c2uk ada chatting ngan ketua blok
dari situ dia tahu nama c2uk
tidak!!!!
lagipun kan, c2uk dah tinggal kat blok n aras yang sama
untuk 3 sem berturut2
so, ini satu penghargaan daripada ketua blok untuk c2uk (ayat sedapkan hati, ngeee)

harap semua penghuni dapat memberi kerjasama yang sepatutnya ye
InsyaAllah, I'll try my best! doakan c2uk!

collage yang dihasilkan oleh kami bertiga
sangat2 menepati piawai, ahaha


sibuk je c2uk nih, haha
bersama lecturer soft skills, Miss Dila

sorry, entry dah tak jadi wordless dah, huhu
doakan c2uk
semoga owang2 chomey semua sentiasa dalam keadaan yang baik
as salam..
thanx =]

No comments: