.::cuti::.

as salam n hi!
c2uk akan ditutp buat sementara waktu
sehingga diberitahu kelak
kepada sesiapa yang ada membuat bayaran + ada bukti, sila inform c2uk
doakan kejayaan c2uk =]

.::c2uk dengan muka chomeynya!::.

as salam n hi!
fuyooo! lau baca tajuk, gempak wooo!!!
camni,
c2uk cuti sem lebih kurang sebulan lebih
so, cam serabut tengok blog tak terurus, tak tau nak jaga
so, cari3 orang yang boleh tolong cantikkan blog ni
ramai yang berbakat, tapi tak ramai yang free sekarang
cari lagi n c2uk jumpa akak rose!!
ni blog dia 


kemas je blog 
c2uk sangat2 suka dengan hasil kerja k. rose
dia sangat2 berbakat n c2uk boleh bagitau dia ape je yang c2uk nak
memang dalam kepala dah ada idea
nak buat macam ni, ada benda ni, warna ni
nanti, boleh suggest kat k. rose

nak tengok ape dia da buat ngan blog c2uk??


ni rupa blog c2uk yg dlu

tara!!! ni la rupa, wajah blog c2uk yang baru
*credit 2 k. rose 4 this pic =]


ni la rupanya..
ada kapal terbang lagi
thanx k. rose!!!


bee!!! impian ni, huhu

c2uk nak ala2 jahitan
terkasil la camni =]


header!!! ada kapalterbang!

c2uk dapat design untuk kad bisnes, logo.
sebab tu da ada logo lawa k sekarang, hoho

bukan setakat edit blog, hias semua
tapi k. rose juga bagi nasihat pasal blog kat c2uk
memang best la!
sekarang blog c2uk da cepat, x loading lama2,
senang kan??
c2uk suka sangat2
akhirnya, c2uk berjaya dapatkan blog impian!!! haha
so, ape lagi?? cepat2 emel k. rose untuk dapatkan blog impian orang2 chomey!!!!

ada banyak pakej yang boleh pilih,
kat bawah ni =]


c2uk pilih blogshop PREMIUM,
tapi ada beberapa item yang c2uk tukar
sebab c2uk tak sepenuh blogshop, kadang2 suka membebel, huhu
jadi item tersebut tukar kepada logo n kad bisnes
c2uk tambah perempuan kat buaian tu
jadi kena tambah la sikit

cepat2 emelkan kepada k. rose!!!!
confirm tak menyesal!!!
thanx =]

.::SUKMA 2012, KUANTAN, PAHANG. 2-16/7/2012::.

as salam n hi!!
apa khabar orang2 chomey semua??
alhamdulillah, c2uk berjaya siapkan kraf untuk SUKMA kat PAHANG.
tapi sedih sebab  produk terbaru tak dapat publish lagi
ada masalah teknikal =[
tapi tak pe..
banyak yang c2uk dah siapkan untuk semua
jom layan~~

weeeee!!!!!
coin purse again!
* purple, blue, red =]


caye x??
ni first time wat kraf tema domo, hihi
*yellow, brown


ID card holder
hampir sebulan da buat
baru tayang =]
*red, grey


*green, pink


bereksperimen di pagi hari + cahaya matahari yang sangat3 cantik!!
gambar outdoor =]
saya da jatuh hati ngan gambar2 outdoor!!!
cekak
*cekak purple


*cekak biru


sila beratur!!! mau tangkap gambar, hihi


*cekak hitam


*cekak merah


headband
*headband merah


*headband brown


*headband putih


*headband hijau


*headband krim


*headband kuning


*headband purple


*tQ keychain =]


*hairclips


*brooch


*brooch (royal)


*bookmarks


RM1 sahaja! cepat pergi SUKMA!
*brooch (rose)


RM1 juga!!!
*brooch (cartoon)


RM1 juga!!!!!!!
*brooch =]

so tunggu apa lagi??
orang kuantan, pahang, rakyat Malaysia!!!
cepat2 pergi SUKMA n dapatkan barangan c2uk!!!

mulai 2-16/7/2012
thanx for your support

n jangan lupa support kawan2 c2uk gak =]
as salam =]

.::HARI KEUSAHAWANAN SMKJ3, BANGI. 30/6/2012::.


 as salam n hi!!
jom jamu mata, kasi cuci2 sikit dengan gambar2 c2uk hari ini!!!
alhamdulillah, Sabtu lepas, 30/6/2012,
kraf c2uk dijual di SMKJ3, Bangi
jauh sana, hooho
sebab kat sana ada HARI KEUSAHAWANAN
thanx adik sebab sudi tolong jualkan =]
alhamdulillah, sampai jugak kraf c2uk ke sana
jom layan~~~




in the making =]


cekak merah!!!
berjaya juga siapkan ini dan kawan2nya yang lain
lama dah idea, baru sempat buat, huuhu


cekak purple


headband biru


headband purple


bookmarks!!! 2 design k


bookmarks again!!!


warna cantik2, chomey2 =]


corak timbul k


coin purse (blue)


coin purse (pink)


coin purse (orange)


coin purse (yellow)


brooch =]


brooch (royal)

thanx sudi baca sammmmmmpaiiii sini!!
tahniah!!
nak order?
kalau ada stok, c2uk akan pos =]
saya da nak balik shah alam! =]
as salam