.::YUYU ZULAIKHA geng CHOMEY!!!::.

Assalamualaikum & Hello!!!
apa khabar semua?
semoga sihat selalu ye =]

adkah kalian tahu bahawa chomeytou kraf mempunya button badge sendiri?
tahniah bagi yang dah tahu
bagi yang belum tahu, tidak mengapa..
kali ni Cik Chomey nak share tentang Karnival Karangkraf 2013
Cik Chomey pergi sana pada 2/2/2013
macam biasa, event tu sangat meriah ok
memang best pergi sana sebab dapat tangkap gambar banyak2, wiiihuuuuu!!
bagi sesiapa yang terlepas peluang, tidak mengapa
mungkin tahun depan ada lagi =D
ni entry ringkas sahaja..
untuk entry penuh, sila ke 


ni la rupa button badge tu ye
U all kan pu3 =]


masuk je kaki ke dalam Hijabista nyer booth, Cik Chomey nampak Yuyu Zulaikha!!!
terkejut amat sangat.
cepat2 panggil kawan sebab pergi dengan dorang kan


ikut gaya YUYU!!! *PEACE!

abaikan muka sebelah yang x ready tu.
nampak tak kat tudung YUYU?
yeah.. geng chomey!!

siapakah YUYU ZULAIKHA?
untuk mengenali beliau yang chomey ni, boleh la jenguk ke sini:

so apa lagi??
jom tempah banyak2..
jadi geng chomey sekarang!

asslamualaikum n thanx 




No comments: