.::Bat Ping Pong::.

Assalamualaikum n hi!!!!
Lebih daripada 2 bulan Cik Chomey tak update blog ni
Sedih sebab tak dapat update cerita terbaru daripada kami
Kali ni Cik Chomey nak tayang hasil kerja tangan daripada kami
Ada antaranya tempahan yang dah lama, ada yang baru
Ada juga ready stock yang mana anda bayar hari ni, insyaAllah minggu depan dah boleh dapat ^^
Tapi untuk entry kali ni, yang ni je la dulu

Jom layan~~~


Tempahan 25 pcs (kalau tak silap) bat ping pong (keychain)
terima kasih pada encik yang sudi order
tulisan tu Cik Chomey gunakan fabric paint
Alhamdulillah, siap jugak akhirnya
harap berpuas hati =]..
ops! Beli RM50 dan ke atas sekarang untuk dapatkan button badge chomey tu!!!

Salam sayang, Chomeytoukraf's Team


No comments: