.::TIPS WAJAH SEGAR DAN SIHAT::.

Asslamualaikum dan hai!!
kali ni cik CHomey nak berkongsi tips tentang penjagaan wajah
well, cik Chomey bukanlah bagus sangat tentang benda ni semua
memandangkan terjumpa satu rahsia besar ni,
so, cik Chomey nakkk sangat berkongsi dengan pu3 kesayangan semua =]
pernah dengar shiseido mask?
mungkin ada yang pernah dengar dan mungkin yang baru je dengar
jom baca maklumat kat bawah ni =]

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.


NATURGO GOLD MASK (RM1.50/pc)

-diperbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan semulajadi. -dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebihan, menghaluskan wajah, mengurangkan jerawat dan mencerahkan kulit




SHISEIDO BLACK MASK (RM1/pc)

-berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


CARA PENGUNAAN:-
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini 
   bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!


HARGA ISTIMEWA DITAWARKAN UNTUK PEMBELIAN BORONG!!! SILA PM ATAU WHATSAPP (0143225916) UNTUK MENDAPATKAN HARGA BAGI PEMBELIAN 10 PCS, 20 PCS DAN LAIN2. TERIMA KASIH =]

.::Roll Brooch::.

Assalamualaikum n hai!!
mungkin ini adalah entry yang terakhir untuk hari ni
jari pun dah penat menaip

last but not least, brooch chomey!!!
layan~


RM2.50/pc


RM1.50/pc

cepat dapatkannya!!
kami juga menerima tempahan untuk majlis perkahwinan dan lain-lain
terima kasih
whatsapp: 014-3225916
sms: 019-9516897
instagram: chomeytoukraf

.::Keychain Buat Yang Tersayang::.

Assalamualaikum n Hi!!!

Masih tercari-cari hadiah untuk yang tersayang?
simple, but cute, sweet??
segalanya mungkin dengan C2uk..

nyatakan bajet anda, insyaAllah kami akan cuba yang etrbaik untuk kalian =]
Aliya dan Wan dah dapatkannya, anda bila lagi?
jom terjah apa yang kami dah buat untuk mereka ni


ops! man pun dah dapatkannya =]
semuanya dijahit tangan
hidung, mata, reben  


huruf (nama) dijahit tangan
harga bergantung pada saiz keychain + bilangan huruf


tempahan flat name keychain daripada Aliya lagi
sebagai kenangan untuk para staff kat tempat dia praktikal

wish menggunakan fabric paint 


PANDA!!
jahitan tangan sepenuhnya =]
wish menggunakan fabric paint


bunga kat kepala panda ni boleh dicabut dan digunakan sebagai brooch
2 in 1

 terima kasih kerana sudi baca bebelan CIk Chomey
stok Moustache Watch is available!!!
boleh whatsapp untuk maklumat lanjut =]
014-3225916
follow instagram: chomeytoukraf


.::Adjustable Crown::.

Assalamualaikum n Hi!!!

yeah! Adjustable Crown (AC) is here!!!
apa tu? crown, sesuatu yang kita letak kat atas kepala, kan?
AC adalah hiasan untuk kepala
boleh dipakaikan kepada Flower Girls, Bridemaids atau sesiapa sahaja
boleh juga dijadikan hiasan untuk bawal/shawl plain
mesti nampak lagi gorgeous dengan adanya AC ni, huahaha 

tanpa mengira saiz kepala, 
pu3 Chomey semua insyaAllah berupaya memiliki dan menggayakannya
anda juga boleh membuat permintaan untuk menempah mengikut warna kegemaran atau design sendiri
pihak kami akan cuba merealisasikan impian Pu3 semua ^^

harga adalah bawah RM10 (mengikut saiz)







contoh Adjustable crown =]

.::Ready Stock Flat Keychain::.

Assalamualaikum n hi!!!
fuhhhh~ 
new entry lagi!
kali ni Cik Chomey nak jual flat keychain
apa tu flat keychain?
maknanya, keychain yang nipis je, tak de fiber kat tengah2
tak buncit, tak gebu dan sewaktu dengannya
slim lah katakan! hoho

ada banyak design yang cute, warna yang menarik untuk dirembat
harga bawah RM5
semua adalah KEYCHAIN yang menggunakan BALL CHAIN


RM2.50/pc


RM2.00/pc


RM2.50/pc



RM4/pc


RM2.00/pc


RM4.00/pc


RM3.00/pc


RM3.00/pc

jom dapatkannya sekarang!!!
harga yang berbaloi3

.::Bat Ping Pong::.

Assalamualaikum n hi!!!!
Lebih daripada 2 bulan Cik Chomey tak update blog ni
Sedih sebab tak dapat update cerita terbaru daripada kami
Kali ni Cik Chomey nak tayang hasil kerja tangan daripada kami
Ada antaranya tempahan yang dah lama, ada yang baru
Ada juga ready stock yang mana anda bayar hari ni, insyaAllah minggu depan dah boleh dapat ^^
Tapi untuk entry kali ni, yang ni je la dulu

Jom layan~~~


Tempahan 25 pcs (kalau tak silap) bat ping pong (keychain)
terima kasih pada encik yang sudi order
tulisan tu Cik Chomey gunakan fabric paint
Alhamdulillah, siap jugak akhirnya
harap berpuas hati =]..
ops! Beli RM50 dan ke atas sekarang untuk dapatkan button badge chomey tu!!!

Salam sayang, Chomeytoukraf's Team