.::Floral Crown::.

Assalamualaikum dan hai!!!!
apa khabar warga chomey semua?
lama sangat rasanya tak update blog ni
tu la, kan dah cakap
follow la instagram chomeytoukraf , hehe

kali ni cik Chomey nak tayang Floral Crown chomey2 ni
apa benda tu?
Floral Crown ni kena pakai kat atas kepala
pakai shawl plain, ambil floral crown ni jadi hiasan
nampak lagi berseri2 dan manis =]

untuk warga pengantin, boleh pakai ni pengganti crown
nampak simple tapi menarik gituuuu

nak kasi flower girls, dayang2 pakai pun boleh
ramai sekarang pakai ni dengan shawl untuk photoshoot

floral crown yang cik Chomey buat ni adjustable tauuuu
boleh ijut saiz kepala
jangan bimbang kepala besar ke, kecil ke
semua boleh pakai
ada macam2 warna dan macam2 design


3 FC ni cik Chomey buat untuk 1 insta shop yang jual shawl
untuk photoshoot
boleh cari AnnisaScarf 
*maaf, lupa nama kedainya, hehe




setiap satu FC ni cik Chomey jual RM15.00/pc
beli lagi banyak, lagi murah
harga ni belum termasuk pos ye

untuk sebarang tempahan, boleh sms atau whatsapp
012-2140493
atau emel
chomey2u@gmail.com

p/s: berminat untuk menerima sponsor daripada chomeytoukraf?
emelkan sahaja ke : chomey2u@gmail.com

terima kasih sebab sudi baca
lain kali jumpa lagi
Assalamualaikum =]

No comments: