.::miss this blog::.

as salam n hi!!
whoa!!! dah lama sangat kan c2uk x update blog?? 
sorry sangat2..
dah lama x berkraf, x tau nak update ape kat blog
sempena 2011 yang dah nak tutup tirai, 
c2uk nak tayang kraf yang sempat c2uk siapkan 


thanx 2 my fren, ADLI cz sudi order ngn c2uk
bantal ni tuk someone special..
sorry sangat2 cz lambat siap, ngeeee


ni lak order kawan c2uk yang sorang ag.
nak kucing katanya, siap ada nama
nama terpaksa rahsia ea, hihi

thanx korang cz sudi order n percaya kat c2uk
friends forever..

thanx sudi baca n follow c2uk
as salam

p/s: camne wajah baru c2uk?? =]

1 comment:

hatiAMIRA said...

salam . nak tnye laa . mane barang sy yg sy oder ek ? da siap ? ke awk da hantar ? sy tak dpt reply pape dr awk pon . takan sy kena tipu pulakk kan !