.::saat magikal bersama lipice::.

as salam n hi!
SAAT MAGIKAL BERSAMA LIPICE??
mmmm.. ape ea??
bermula dari seorang kanak-kanak yang tak tau ape2
tak ambik tau sal penjagaan bibir
tak kisah tentang bibir kering..
pelembap bibir??
bagi bibir nampak cantik je la..
glamour g2!!! / ha ha

masuk sekolah menengah,
mula baca Bintang Kecil, YEZZ, REMAJA n lain2 lagi~
da besar la konon
tiba2, jumpa la iklan lipice
cam best je kan
k. Lisa lak uh jadi model
yakin giler ngan lipice
susah gak ea nak cari lipice masa dulu2?? huhu
lastly, jumpa kat farmasi..
pe lagi, terus beli r.
masa tu, ada yang LIPICE MANDARIN je


haha, bantai je la.. 
nak cuba la katakan
tak rugi beli ni
c2uk memang suka yang natural je
pakai yang ni memang bibir nampak natural n segar
bibir un da tak kering
nak cakap un yakin je..
lama gak guna yang ni
sekarang un stiil guna jenis yang sama
tak nak tukar la,...

tahun demi tahun,
tahun 2011, bulan Februari c2uk masuk contest lipice
mesej cinta tuk kawan,..
nak tau mesej pe yang c2uk atr??


ops!! click tuk lagi jelas ea??
alhamdulillah, c2uk  menang..
even tulis lam BM, dapat gak
bukan pe, rata2 yang join sume tulis lam BI
entah r, c2uk ase nak tulis lam BM, huhu
cuak gak r, bila hadiah tak smapai un
tak lama kemudian, cik posmen dtg umh
sampul kecik je
biasa besar gedebak (barang2 kraf, huhu)
bukak2 tengok surat daripada MENTHOLATUM,,.
erk, lam kepala duk fikir lipice
lepas baca isi surat uh, memang 'sudah terang lagi bersuluh',
c2uk dpt lipice!!!! haha
hepi sangat2!!
salu join contest susah nak menang


1 of them is mine!!
sejak dapat yang ini, c2uk cuba gak pakai..
tapi berkilau sangat la,
adik lak yang berkenan, huhu
kakak un berkenan gak
magik sungguh, sebab lipice,
 kitorang sama citarasa, haha

c2uk masuk lak poli
mmm,. jalan2 la kat watsons
tiba2 an, nampak ini!!!


eh2!! produk baru lipice ke??
masa tu bulan puasa
terus amik, lagi2 bentuk yang smart uh
ish! x tahan, huhu
esok, pegi kelas pakai yang ni
alamak!! kawan perasan lak
erk, pink sangat ke?? huhu
pakai kejap je..
last2 bagi kat adik , huhu
 nak tau x??
kalau pakai yang ni kena pakai ngan lipice fruity..
baru la nampak ummmppphhhh!
lau x, bibir nampak kering je
tak percaya??
cubalah!
guna jari pun boleh =]

satu hari uh, c2uk ngn kawan jalan2 la kan
tiba2 kawan kata dia suka lipice!
erk, kawan c2uk un suka lipice??
kebetulan,.
so, kitorang borak panjang lebar la sal lipice..
bagus kan?
lipice gak mengeratkan lagi hubungan kami =]

pernah ada orang cakap, orang cakap la kan
my smile is awesome!! ngeh3
(terperasan jap)
nak jugak??
boleh je, jangan lupa oleskan lipice sepanjang masa
lagi2 lau duk kat tempat ada aircond,
terdedah kepada cahaya matahari ke an
1 lagi, make sure lipice sentiasa ada lam beg k??

tu je kot daripada c2uk
'INGAT LIPICE, INGAT C2UK'
salam sayang,
as salam =]

No comments: