.::ALL in ONE::.

as salam n hi!!!!
penat sudah jari jemari menekan keyboard, hihi
 jom la layan gambar2 kat bawah ni..

ni hadiah untuk 1st buddy
sebab ambil kertas dapat nama kakak ni, ngeeee =]


mr. owl!!
hadiah daripada kawan..
ada sorang crafter bagi ngeee


untuk my buddy..
brooch..


lollipop!!
tak pandai buat, ni 1st time buat, hihi
simple dan kurang kemas, hihi


apa yang c2uk dapat..
ni yg 2nd
1st dapat jelly!! hoho


ni blueberry cheese tart!
sangat sedap! siyes!
nak order boleh hubungi beliau di http://kairulazman.blogspot.com


yummmmyyyyyy!!


mr. owl!!! 1st time buat nh
boleh digunakan sebagai keychain atau car charm =]


chomey!!!
da selamat bagi kat buddy! ngeeee.
buat masa kat hostel, kejap je =]


miss sunny!
agak rumit nak buat, tapi tak susah sangat
sayang sangat, simpan je, hihi
boleh buat keychain atua car charm atau bantal =]


weeeeeeeeeeee!!!!!


cutie!


madam sunny!! hihi
percaya atau tak, guna barang recycle kat sesetengah part nih, huhu
agak besar, sebesar baldi..
guna apa yang ada sebab kekurangan kemudahan, haha
dah selamat bagi kat buddy, hihi


domo kurus! ngeee

thanx pada semua yang order, yang sudi terima
yang tanya sama ada buat kelas atau tak,
jawapannya tak
insyaAllah, akan datang dengan D.I.Y tak lama lagi
tapi tak pasti lagi bila...
doakan kejayaan c2uk.. =]
tQ






No comments: