.::new!BARU!new::.

as salam n hi!!!
dah lama c2uk tak ambil tempahan
kali ni kawan kat hostel sudi tempah banyak2 daripada c2uk
alkisahnya sebab ada bagi brooch kat dia ari tu, ngeeee
dia beli banyak, so dapat harga borong =]
harga borong biasa 50 ke atas ye.. tq =]


ni free gift untuk dia...
hairclip design simple
biasa: RM1.50 (1)
RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]


mini heart brooch
biasa: RM1.50 (1)
borong: RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]




mini brooches
biasa: RM1.50 (1)
borong: RM1 (50 dan ke atas)
*makin banyak kuantiti, makin kurang harga =]

thanx aliya! sebab sudi order
order lagi ye =]

kalau nak order, sila isi order form cepat2 ye
sementara c2uk ada kat umah =]

thanx for reading! =]
salam sayang dari c2uk =]

No comments: