.::Jom Kekal Berseri!!::.

Assalamualaikum dan hai!!!
kali ni entry pendek je, huhu
Alhamdulillah, Shiseido Black Mask dah sampai!!!
yipppeeee!! ada warna gold dan white juga
basically, semua warna ni mempunyai fungsi yang sama je

- buang whitehead/blackhead
- membuang pori tersumbat
- dll

*boleh je buang guna jari kan??
tapi, struktur kulit akan rosak disebabkan oleh kuku, kuman yang melekat kat kuku. cara ni salah sama sekali

oh ye! mask ni murah je. so, tak perlu berkira sampai kena guna jari yang bahaya tu ok

RM1/sachet (boleh pakai 2/3 kali/
RM35/sachets (1 box)


kebanyakan mask ni dah ada pemilik,
cuma kena pos je
tapi, Cik Chomey memang ambil lebih
lebih pun tak banyak sangat
so, cepat-cepat lah order dan bayar kalau nak ye
sebab Cik Chomey nak kejar pos
kan dah nak raya
tak pasal nanti tak sempat beraya dengan mask ni, huhu

oh ye? ada sesiapa yang nak jadi EJEN ??
senang je, tiada bayaran dikenakan
Cik Chomey juga akan bagi flyer + sample bagi sesiapa yang nak (kena request)
sesiapa yang ada butik, kedai, nak letak kat sana pun boleh

student pun boleh niaga ni, lagi senang
jual je dekat kawan-kawan terdekat
nak tahu lagi bagaimana???

emelkan segala pertanyaan ke 
chomey2u@gmail.com 
sekarang juga!!

oh ye, Cik Chomey juga ada ejen di Melaka, Kedah, Shah Alam (Politeknik Sultan Salahauddin abdul Aziz Shah) dan Banting (Politeknik Banting selangor)
kalau nak, boleh lah inform

*014-3225916 (whatsapp)
atau isi je order form atau pm di FB
 untuk no telefon ejen di atas, boleh lah contact Cik Chomey ye

INSTAGRAM/TWITTER : chomeytoukraf
terima kasih

1 comment:

aien hermionie said...

salam ziarah.. saya dari Mini Giveaway by Nasya Farhana and Friends
http://www.aienhermionie.my/2013/10/mini-giveaway-by-nasya-farhana-and.html