.::Wajah Sihat, Badan Sihat di Aidilfitri::.

Assalamualaikum dan hai!!!

SELAMAT BERPUASA diucapkan kepada semua muslim di seluruh dunia!!

Aidilfitri dah jenguk-jenguk kita tu. 
em, mesti dah shopping sakan kan?
macam mana dengan persediaan untuk kulit wajah dan badan??
haaa, kali ni Cik Chomey nak kongsi dengan semua bagaimana untuk kekal sihat dan awet muda


kenapa???
ini lah sebab-sebabnya
nak tengok rupa Apple Stem Cell Serum ni??
sila baca lagi ye


RM98.00/bottle
RM188.00/3 bottles
jimat, bukan??
boleh lah share dengan kawan-kawan pejabat, jiran dan saudara mara
nak share anak dan ibu pun boleh
baru lah sama-sama menawan Aidilfitri nanti


ini adalah kelebihan yang terkandung dalam Apple Stem Cell Serum
benda yang bagus macam ni mesti dimiliki oleh semua orang!!


woooahhh!!bagus betul produk ni, hihi


mahal ke harga tu?
khas untuk anda,
yup! anda yang sedang baca entry ni,.
sempena Aidilfitri yang mulia ni,
kami nak bagi semua berhari raya dengan wajah yang berseri-seri secara sihat

Apple Stem Cell Serum (RM98) + 3 jenis FC Bio Sanitary Pad (RM33)
Normal Price: RM131
Now: RM100

murah, bukan??
haaaa, ada lagi. bukan tu je


Green Fit + shaler (RM20) + 3 jenis FC Bio Sanitary Pad (RM33)
normal : RM53.00
now : RM48.00

wah, murah sangat ni!
cepat sebelum promosi tamat!!
Green Fit ni bagus untuk mencuci usus
lagi-lagi Bulan Ramadhan ni kan
mesti macam-macam makanan masuk dalam perut
marilah kita sama-sama bersihkan usus untuk Hari Raya.
eh? haha
jom beli banyak-banyak, guna untuk raya sekali
sebab Raya mestilah lagi banyak makanan masuk ke dalam perut kan

antara kelebihan lain :
- mengempiskan perut
- menguruskan badan secara sihat
- mencuci usus
- menyelesaikan masalah sembelit
- menyelesaikan masalah kulit 
- dll
*makanan salah satu punca utama kepada semua penyakit

FC Bio Sanitary Pad
- dibuat daripada kapas yang sangat lembut, bukannya kertas kitar semula
- mengandungi lapisan gel yang membantu meresap ceacir supaya kekal selesa sepanjang hari
- membantu menyelesaikan masalah semasa haid ( sakit pinggang, senggugut, keputihan)
- menhindarkan diri daripada musuh utama wanita, KANSER!

siapa nak sihat?? semua nak sihatkan?
sama-samala kita berusaha
insyaAllah semoga dipermudahkan

*EJEN DIPERLUKAN SEGERA!!!
- hanya beli 3 packs Green Fit atau 1 bundle FC Bio Sanitary Pad dah boleh jadi ahli
- boleh join kelas kesihatan, dan beberapa faedah lain lagi
- sesuai untuk student untuk menjana pendapatan lebih, pekerja yang ingin meniaga dan sesiapa sahaja!!
- modal adalah serendah bawah RM200
- boleh digunakan untuk diri sendiri dan untuk dijual
- jom beramal dengan membantu orang lain sihat dan cergas

*hubungi
017-3126029 (Kairul Azman)
atau
014-3225916/019-9516897 (Cik Chomey la :p)

terima kasih 


No comments: