.::A.B SERUM::.

Assalamualaikum n hello!!!!
semoga ceria je tiap2 hari eh
ok, siapa kat sini tak suka cantik??
confirm semua suka dan nak cantik, kan?
entry kali ni, cik Chomey nak share tentang produk baru Avail ni
apa nama dia?
nama penuh : A.B Series Apple Stem Cell Serum
nama panggilan : A.B Serum


inilah rupanya
harga : RM98/1 bottle
RM266/3 bottles
(hubungi saya untuk harga lagi murah)

A.B Series ni tak berwarna, tak berbau, cepat kering.
lepas pakai A.B Serum, sapukan Perfect  Beauty Creme kemudian oleskan lipstick Avail kat bibir.
gerenti tiada tandingannya!
oh ye! semuanya tanpa bahan kimia ye. jangan ragu-ragu untuk memakainya


antara kandungganya ialah
sel epal switzerland dan aloe vera.
memang sel epal Switzerland terkenal dengan khasiatnya untuk meremajakan kulit atau mengelakkan penuaan. (http://biocareer-applestemcell.blogspot.com/2011/01/biocareer-sel-stem-epal.html )
yang paling best adalah aloe vera
memang umum mengetahui bahawa aloe vera berperanan untuk melembapkan kulit
sebab itulah saya snagat menyarankan anda agar mencuba A.B Serum ni

*testimoni daripada mereka yang dah cuba. anda bila lagi?*

berupaya mengatasi masalah :
- kulit kering, kusam dan tidak bermaya
- kulit berkedut
- kulit berjeragat dan bertompok-tompok hitam
kulit berjerawat dan berminyak

produk ni akan meresap jauh ke dalam kulit dan merangsang kelahiran sel kulit yang baru.
sebab itulah ianya tidak mengelupas dan sangat best! cubalah!

*cik Chomey dah cuba produk ni. Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu dah boleh nampak hasilnya. kulit cik Chomey memang tak sekata, teruk sangat. bukan tu je, siap kering dan berminyak lagi. asyik berjerawat je.
lepas guna A.B Series ni, kulit memang lembap sangat2!!! kulit pun tak mengelupas. jerawat yang baru nak muncul memang tak de peluang langsung. terus kecut. tapi jangan bimbang. parut tak muncul pun. tu yang paling best! tona kulit pun dah makin nak sekata. so, kena la teruskan lagi pakai*

whatsapp : 014-3225916
sms : 019-9516897
whatsapp ID maziahhassan

No comments: