.::Cantik dengan 1 calitan::.

PERFECT BEAUTE CREME (PBC)

Perfect Beaute Cream (PBC)
mekap muka 10 dalam 1
tak perlu :
- pelembab
- foundation
- concealer
- krim UV 
kerana semuanya ada dlm PBC!


1. sebagai concealer yang menutup kesan cela di wajah
2. sebagai foundation yang merupakan asas kepada solekan sempurna
3. sebagai bedak compact yang merupakan pelengkap kepada solekan kulit wajah
4. mempunyai SPF 30/PA++ yang melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
5. mencerahkan kulit
6. menyeragamkan tona kulit
7. melembapkan dan menganjalkan kulit
8. mempunyai bahan anti-penuaan dan anti-pengoksidaan
9. mengurangkan kedutan dan jeragat
10. tidak mudah luntur tapi dalam masa yang sama tidak menyebabkan kulit seperti tidak bernafas dan melekit


RM 96 (harga bukan ahli)
RM 80 (harga ahli)
sesiapa berminat sila buat tempahan segera.. 
beli 3 kotak RM240 ( automatik daftar ahli.)
 postage :rm7 semenanjung Malaysia, RM10 Sabah & Sarawak. POSLAJU
dijamin sampai esok =]


*apa yang penting, PBC ni bebas daripada bahan kimia. 
salah satu kandungannya ialah manggis. jangan bimbang, kulit anda selamat ye =].
PBC ni memang tak melekit. walaupun berpeluh, kulit tetap rasa macam biasa, licin, mekap pun tak mudah luntur.
kalau tak nak pakai bedak pun tak pe. sebab memang lawa dah mukaaaa
kakak siap tanya, "tak perlu pakai bedak la kan?"
sebabnya, kulit dah memang nampak flawless. cepat2 dapatkan ni!!

whatsapp 014-3225916 atau sms 019-9516897
wechat Id maziahhassan

3 comments:

tenku butang said...

Hai.. done follow sini no. 329
sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Airis Arissa said...

salam singgah sambil follow & klik cik churp :)

Aisha Fauzi said...

Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/