.::GiveAway time::.

Assalamualaikum n hai!!
wah3. apa khabar orang Chomey semua?
nak hadiah tak?
Alhamdulillah. Cik Chomey ada rezeki sikit nak share
nak tak? nak tak?

tapi... kena la berkorban sikit
ikut syarat2 penaja dulu ye
sesiapa yang join n dah buat entry, buat pm atau emelkan link kalian ye
emel : chomey2u@gmail.com
hadiah ape?
of ciurse hadiah misteri
ngeeeee
*cik Chomey sayang kalian =]
*tetiba terharu, sedih. 

9 comments:

izzati aisyah said...

Salam cik chomey,

saya dah sent via email penyertaan saya dalam GA tersebut...harap terima...TQ

sha dhira said...

oshem ni... akak pm laju2.. terima kasih..

Azira Khairudin said...

Assalamualaiku :) Waaah macam best je . Saya dah pm :D Thank you ^^

~emi~ said...

done email :)

~c2uk~ said...

waalaikumussalam n hai!!!
pu3Chomey : izzati aisyah, sha dhira, Azira Khairudin, ~emi~
wahhhh. terima kasih kalian sebab support GA dan sudi follow + komen Cik Chomey. terharu bila baca emel kalian, ngeee. Cik Chomey dah jenguk blog korag, da komen n follow. kalau belum dapat, gitau ye. terus support kami ye. Love3 =]

izzati aisyah said...

Assalamualaikum Cik Chomey,

saya x terima pun follower & komen oleh akak..huhuhu

~c2uk~ said...

eh? ok. saya da komen, huhu. n da follow jugak. sory, maybe tersilap. hehe

Nazira Naziha said...

Assalamualaikum Cik chomey :)) Saya dah pm :D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/