.::Nak Duit??::.

Assalamualaikum n hai kesayangan semua!!
apa khabar??
wah2. rancak semua emel cik Chomey ye
kalian memang pantas! Terima kasih sebab sudi join n emelkan kat cik Chomey
oh yeah. cik Chomey dah tengok. Alhamdulillah, dah follow
harap terus support chomeytou kraf, ye

merujuk kepada tajuk di atas (ececeh, macam surat rasmi da),
cik Chomey nak bagi duit kt kalian
bukan la GA ke apa
nak duit, kena sikit, kan? hehe

ada sesiapa yang kebaboom tak tentang grafik ni?
tak kebaboom banyak, sikit pun jadi la
cik Chomey nak tukar background blog, nak logo lagi korporat gitu
then, nak design business card, banner
cukup lengkap 1 pakej la
kalau boleh yang ada doodle2, yang cute2, 
yang sesuai untuk kraf, pakaian, produk kecantikan n kesihatan
bila orang tengok, dorang terasa, 'WOW!'
haaaa. gitu

kalau ada yang boleh buat macam yang dinyatakan di atas, boleh emel lelaju kat chomey2u@gmail.com
atau whatsapp 012-2140493
harga berpatutan k, huuhuu
*ni sempena birthday chomeytou kraf nanti, ngeeeee
terima kasih semua.
maaf kalau ada salah dan silap
cik Chomey ada ujian besar bulan ni. halalkan segalanya
kalau tak puas hati, bagitau cepat2 =]

2 comments:

Anonymous said...

hi, nak join GiveAway tak? lebih drpd 146 pemenang diorang cari. hadiah pun best. klik sini http://growupkiddo.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/