.::Jom Kekal Berseri!!::.

Assalamualaikum dan hai!!!
kali ni entry pendek je, huhu
Alhamdulillah, Shiseido Black Mask dah sampai!!!
yipppeeee!! ada warna gold dan white juga
basically, semua warna ni mempunyai fungsi yang sama je

- buang whitehead/blackhead
- membuang pori tersumbat
- dll

*boleh je buang guna jari kan??
tapi, struktur kulit akan rosak disebabkan oleh kuku, kuman yang melekat kat kuku. cara ni salah sama sekali

oh ye! mask ni murah je. so, tak perlu berkira sampai kena guna jari yang bahaya tu ok

RM1/sachet (boleh pakai 2/3 kali/
RM35/sachets (1 box)


kebanyakan mask ni dah ada pemilik,
cuma kena pos je
tapi, Cik Chomey memang ambil lebih
lebih pun tak banyak sangat
so, cepat-cepat lah order dan bayar kalau nak ye
sebab Cik Chomey nak kejar pos
kan dah nak raya
tak pasal nanti tak sempat beraya dengan mask ni, huhu

oh ye? ada sesiapa yang nak jadi EJEN ??
senang je, tiada bayaran dikenakan
Cik Chomey juga akan bagi flyer + sample bagi sesiapa yang nak (kena request)
sesiapa yang ada butik, kedai, nak letak kat sana pun boleh

student pun boleh niaga ni, lagi senang
jual je dekat kawan-kawan terdekat
nak tahu lagi bagaimana???

emelkan segala pertanyaan ke 
chomey2u@gmail.com 
sekarang juga!!

oh ye, Cik Chomey juga ada ejen di Melaka, Kedah, Shah Alam (Politeknik Sultan Salahauddin abdul Aziz Shah) dan Banting (Politeknik Banting selangor)
kalau nak, boleh lah inform

*014-3225916 (whatsapp)
atau isi je order form atau pm di FB
 untuk no telefon ejen di atas, boleh lah contact Cik Chomey ye

INSTAGRAM/TWITTER : chomeytoukraf
terima kasih

.::Wajah Sihat, Badan Sihat di Aidilfitri::.

Assalamualaikum dan hai!!!

SELAMAT BERPUASA diucapkan kepada semua muslim di seluruh dunia!!

Aidilfitri dah jenguk-jenguk kita tu. 
em, mesti dah shopping sakan kan?
macam mana dengan persediaan untuk kulit wajah dan badan??
haaa, kali ni Cik Chomey nak kongsi dengan semua bagaimana untuk kekal sihat dan awet muda


kenapa???
ini lah sebab-sebabnya
nak tengok rupa Apple Stem Cell Serum ni??
sila baca lagi ye


RM98.00/bottle
RM188.00/3 bottles
jimat, bukan??
boleh lah share dengan kawan-kawan pejabat, jiran dan saudara mara
nak share anak dan ibu pun boleh
baru lah sama-sama menawan Aidilfitri nanti


ini adalah kelebihan yang terkandung dalam Apple Stem Cell Serum
benda yang bagus macam ni mesti dimiliki oleh semua orang!!


woooahhh!!bagus betul produk ni, hihi


mahal ke harga tu?
khas untuk anda,
yup! anda yang sedang baca entry ni,.
sempena Aidilfitri yang mulia ni,
kami nak bagi semua berhari raya dengan wajah yang berseri-seri secara sihat

Apple Stem Cell Serum (RM98) + 3 jenis FC Bio Sanitary Pad (RM33)
Normal Price: RM131
Now: RM100

murah, bukan??
haaaa, ada lagi. bukan tu je


Green Fit + shaler (RM20) + 3 jenis FC Bio Sanitary Pad (RM33)
normal : RM53.00
now : RM48.00

wah, murah sangat ni!
cepat sebelum promosi tamat!!
Green Fit ni bagus untuk mencuci usus
lagi-lagi Bulan Ramadhan ni kan
mesti macam-macam makanan masuk dalam perut
marilah kita sama-sama bersihkan usus untuk Hari Raya.
eh? haha
jom beli banyak-banyak, guna untuk raya sekali
sebab Raya mestilah lagi banyak makanan masuk ke dalam perut kan

antara kelebihan lain :
- mengempiskan perut
- menguruskan badan secara sihat
- mencuci usus
- menyelesaikan masalah sembelit
- menyelesaikan masalah kulit 
- dll
*makanan salah satu punca utama kepada semua penyakit

FC Bio Sanitary Pad
- dibuat daripada kapas yang sangat lembut, bukannya kertas kitar semula
- mengandungi lapisan gel yang membantu meresap ceacir supaya kekal selesa sepanjang hari
- membantu menyelesaikan masalah semasa haid ( sakit pinggang, senggugut, keputihan)
- menhindarkan diri daripada musuh utama wanita, KANSER!

siapa nak sihat?? semua nak sihatkan?
sama-samala kita berusaha
insyaAllah semoga dipermudahkan

*EJEN DIPERLUKAN SEGERA!!!
- hanya beli 3 packs Green Fit atau 1 bundle FC Bio Sanitary Pad dah boleh jadi ahli
- boleh join kelas kesihatan, dan beberapa faedah lain lagi
- sesuai untuk student untuk menjana pendapatan lebih, pekerja yang ingin meniaga dan sesiapa sahaja!!
- modal adalah serendah bawah RM200
- boleh digunakan untuk diri sendiri dan untuk dijual
- jom beramal dengan membantu orang lain sihat dan cergas

*hubungi
017-3126029 (Kairul Azman)
atau
014-3225916/019-9516897 (Cik Chomey la :p)

terima kasih