.::BOOTH::.

as salam n hi!
lebih kurang sebulan yang lepas, c2uk bertungkus-lumus menyiapkan barang2 untuk booth
c2uk tumpang letak barang je
tak dapat join jaga booth sebab ada komitmen lain
so, sape2 yang dapat tawaran untuk buka booth boleh la gitau c2uk eh
ne tau kot2 leh letak barang ke kan.. ngeeee
jom terjah ape yang c2uk da siap kan! =]

COIN POUCH
nama je coin purse, tapi muat untuk letak kad dan sebagainya
boleh request warna dan design sendiri
RM8/pc



KEYCHAIN (OWL)
4 ekor je c2uk dapat siapkan sebab cuti tak lama
suka sangat dengan dowang ni
1st time buat keychain owl.. comel!! hakhak
RM6/pc

BOOKMARK
main bedal je design ni..
tiba2 terlintas di kepala
boleh request design sendiri ye
RM2.50/pc



APPLIQUE
ada corak bunga comel dan rama2!!
yang ni akan masuk kedai dalam masa terdekat nanti
ada macam2 saiz dan macam2 harga


packing cara baru..
sebab masa dah suntuk, so mix and match je
c2uk rasa not bad la
cam simple n stylo lak, hahaha
D.I.Y!


HAIRCLIPS
yang ni c2uk jual sepasang
suka bila jahit ram2 ni
yang ni jahit ye.. sangat2 kemas!
RM5/pair



BROOCH
saiz sederhana je
sesuai untuk pakai kat tudung, baju, kot
untuk hiasan kat beg, baju kurung, hiasan bantal pun boleh (applique jenis ni la)
RM1.50/pc


BROOCH
rose cute!
sangat kecil, boleh pakai kat tudung kat bawah dagu =]
RM1/pc


pheeewwww.. lama tak update
terkejar2 menaip, huhu
ape lagi? cepat isi borang pesanan atau emelkan kepada c2uk pesanan anda!
thanx! as salam =]

No comments: