.::BORONG pada HARGA BAJET::.

as salam n hi!
excited nak update entry banyak2, hihi
kali ni c2uk nak promote pasal belian borong
atau borong pada harga bajet!

1)
rujuk link kat atas untuk felt by pack
anda akan dapat felt macam gambar kat bawah ni
siap diikat ye


2)
refer sini untuk borong banyak2!!!
harga memang sangat jimat
warna boleh refer sini ye
tapi kalau rasa cam susah sangat, bagitau je nak warna camne
nanti c2uk bagi warna yang sesuai k

3)
boleh refer link di atas untuk tengok brooch dan hairclip borong
tapi design tidak terhad seperti gambar
orang2 chomey semua bebas nak pilih design dan warna apa
tapi harga bergantung pada design
lagi senang bagitau bajet rm berapa untuk 1 dan nak berapa semua
so, c2uk akan decide design apa yang sesuai
nanti kita bincang la..
senang kan?? anda boleh DAPAT KRAF PADA HARGA SENDIRI!!!
contoh:



ni contoh yang dipakai oelh JPKK PSA ye
thanx Aliya sebab percaya kay c2uk
maaf semua, tak sempat siapkan keychain tuk korang, hihi

opss! ada sape2 nak jadi dealer c2uk ke?
tak kisahlah ape2 produk
boleh emel ke chomey2u@gmail.com
thank you =]

p/s: yeah!! dapat cuti sebulan, ngeeee

No comments: