.::MOUSTACHE style vs PROPS::.

as salam n hi!!
entry last untuk hari ini


brooch moustache!!!
sekarang makin jadi trend di mana2 je..
ni brooch ye dan harga RM1.50 je 1
jom dapatkannya banyak2 sebelum kehabisan stok =]


ops!! 1 lagi favourite cik CHOMEY kali ni!!
PROPS!!! jom tangkap gambar guna props ni semua? ngeee
sesiapa yang nak buat PHOTO BOOTH dan perlukan props, boleh tempah dengan c2uk ya
sesuai untuk wedding, pertunangan, graduation, untuk photoshoot, untuk meriahkan booth dan untuk ape2 pun sesuai
*yang ni kawan tempah untuk dia punya booth
boleh singgah ke booth beliau dan bergambar bersama props by CHOMEYtoU kraf k
thanx!


ni bahagian belakang


bahagian belakang
*spec profesor!


bunga ni sebenarnya untuk simpanan
tapi da menjelma jadi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TARA!!!


jadi props + card
kat belakang tu ada wish

terima kasih pu3 CHOMEY semua
sebab support CHOMEYtoU kraf
*dah hampir dua tahun umur say! ngeee

No comments: