.::KITA pernah BERSAMA::.

as salam n hi!
rindu kat blog ni, rindu kat semua =]..
alhamdulillah, dah selamat sampai rumah
sebelum pergi LI Januari nanti

sekarang c2uk nak cerita pasal kehidupan yang harus ditinggalkan..
eh2??!! pelik je kan? huhu
bermula sem depan, c2uk akan mula belajar di POLITEKNIK BANTING SELANGOR (PBS)
selamat tinggal Shah Alam..
memang berat hati nak tinggalkan semua
ada banyak cerita untuk dikongsi..
tapi, kita mulakan dengan cerita di bawah eh? ngeee

c2uk tinggal kat asrama (kamsis)
bila semua dah balik, kos c2uk je belajar lagi
so, tinggal la c2uk dengan junior2 kat kamsis
tapi junior biasa la, ramai lelaki
seorang je perempuan..

malam kejadian (ecece),..
kawan c2uk (JPKK senior) call dan ajak join makan2..
malam tu ada BBQ tuk family JPKK yang tak balik lagi
segan la kan.. sebab tak biasa, lalalala
lagipun masa tu dah tidur, zzzzzzz
ase ngantuk + selera makan dah mati, huhu
then k. mas lak ajak..
so, turun la.. ape lagi??
jom layan~~


irfan bersama v

someone (x tahu nama, ngee) with yusri, ketus group E


farah


nasya, nad n the 2 boys


lebih dikenali sebagai cik tim


once again!


cik tim


jody n k. mas


aliya n c2uk


lebih dikenali sebagai along


aliya, me n k. mas


syamil, AJK PI


anak2 warden =]


pojie!


pojie n ...?




acap


k. atin!


a happy family..
bak kata mieyza
amzad, yusri, mieyza n me

 super duper excited!
me, cik tim n amzad


weee!!


which 1??


a. ejad n.....


dayah


again!


.... n again!


them!


k. fain! sem 6's student..

sayonara..
ada rezeki jumpa lagi n thanx for everything =]

terima kasih sudi jenguk sini =]
selamat malam, assalamualaikum

No comments: